Nattliv

Samuis nattliv rankas bland det bästa jämförd med alla av Thailands största resmål och endast Phukets nattliv och de i Bangkok och Pattaya är större i storlek. Samuis nattklubbar består av ölbarer, några vanliga barer och ett antal diskotek. Det verkliga centrum i Samuis nattliv är vid Chaweng Beach där majoriteten av Samuis barer och klubbar ligger.

Ett av de trevliga ställen som du kan gå ut på under natten och uppleva Samui nattlivet är på en av ”frilufts” barer som finns i praktiskt taget alla Samui Resort områden. Att besöka ett av dessa ställen är ett bra sätt att börja kvällen på innan du går till något av de berömda discon som till exempel Green Mango i Chaweng Beach

Om du föredrar ett något mera avslappnat nattliv så ska du kanske överväga att besöka Chawengs Jazz Junction. Denna plats erbjuder ett utmärkt läge att njuta av läcker jazzmusik, några kalla drycker och några goda snacks att äta.

En annan berömd del av Samuis nattliv är Christy Cabaret Samui. De föreställningar som besökare kan se utförs av Samui ladyboys och showerna är legendariska. Kabaréer på Christy Cabaret Samui är underhållande och roligt för alla.

Olka Sportresor

I vår fotbollsresa till Torino ingår hotell och biljetter till det du vill se

Kommentera