Stränder

Samuis stränder är fantastiska eftersom sanden är pärlvit och vattnet i havet är rent och kristallklart. Den mest utvecklade stranden i Koh Samui är Chaweng beach.

Chaweng beach är mycket populär bland yngre besökare på grund av det legendariska nattlivet på den populära Koh Samui Beach.

Många familjer föredrar stranden framför andra stränder eftersom hotell och de allmänna lokalerna på Chaweng beach är bättre än de som finns på de andra stränderna på Koh Samui.

Chaweng Beach

Chaweng Beach är cirka sju kilometer lång och många hotell och bungalowkomplex kan hittas direkt på stranden. Vad är ett bättre sätt att njuta av semestern än med en egen strandbungalow på en av Samuis mest populära och livliga stränder?

Priserna på de olika hotellen och resortsen längs Chaweng beach varierar kraftigt och det finns definitivt en resort eller ett hotell längs denna strand som passar just din budget.

Nära centrum av stranden kan turister hittar ett stort utbud av butiker, barer, restauranger och nattliv. Det fantastiska med Chaweng beachs nattliv är att det finns så många alternativ och de flesta turister kommer att hitta ett ställe som passar deras önskemål.

Det finns flera utmärkta fiskrestauranger som ligger direkt längs stranden liksom på de flesta andra stränder här. De färska skaldjuren blir tillredda enligt dina önskemål och se till att prova den utmärkta blåkrabban och Tigerräkorna som fångats i vattnen nära till Koh Samui. Besök vår avdelning på Chaweng beach för mer information.

Lamai Beach – Samui Beach

Lamai Beach är den näst mest populära stranden på Koh Samui. Lamai har ett utmärkt utbud av strand hotell och semesteranläggningar. Stranden erbjuder också ett utmärkt nattliv som t.ex. det legendariska Bauhausdisco.

Fördelen med att bo på Lamai beach istället för att stanna på det populära Koh Samui Beach Resort området Chaweng är att priserna på boende är betydligt billigare på detta resortområde. Det finns också flera orter som erbjuder villor och bungalows på denna stora strand.

Några av Lamai beachs attraktioner inkluderar det gamla klostret Samui, detta ligger på Lamai. Det finns också den mycket populära öppna marknaden på Lamai beach. Det finns dessutom många bra vandringsleder för dig som vill utforska den vackra Samui floran och faunan till fots.

Som med andra Samui stränder, är centrumområdet med alla affärer, restauranger och nattliv på Lamai beach vägen. Turister kan hitta en mängd olika företag längs strandvägen på denna charmiga strand som inkluderar massage butiker, biluthyrning, dykcenter och flera utmärkta platser för att äta goda middagar.

BE fotbollsresor

Att åka på formel1 resa kan vara det häftigaste man kan vara med om

Olka Sportresor

Beställ en fotbollsresa till Bayern redan idag från oss på OLKA

OlkaExpress fotbollsbiljetter

Här kan du boka FA-Cup biljetter till samtliga kommande matcher

Samui Beach

Meanam stranden är en något mindre och relativt okänd strand på Koh Samui. Om du vill möta den thailändska kulturen och en traditionell atmosfär så är ett besök på den charmiga Samui Beach ett måste. För information om Big Buddha Beach besök vår sektion på Big Buddha Beach.

Turister som besöker Maenam Beach, en av de trevligaste stränderna, möter en traditionell thailändsk by som består av typisk thailändska trähus och traditionella affärer. Stranden på orten är bland den renaste och mest avkopplande av alla stränder runt Samui, som annars kan vara välbefolkade av turister.

Kommentera