Vacker natur

Hisnande vacker natur och en avslappnad inställning utgör en perfekt bakgrund för en romantisk semester bara för två. Picnic al fresco, skapa egna cocktails och avsluta dagen med en privat solnedgångskryssning. Four Seasons Resort Koh Samui inbjuder dig att fira din kärlek och skapa varaktiga minnen med en mängd olika romantiska utflykter och aktiviteter.

Privat kryssning till Angthong National Marine Park

Sätt segel tillsammans på en privat charterbåt för att utforska den mystiska Gulf of Thailand. Resa till öde stränder för en dag, njut av en picknicklunch ombord, och skåla för en perfekt semester.
-1

SPA Ceremoni för PAR

Unna dig ett par behandlingar på anläggningens spa eller på vår privata strand. Välj bland ett urval av ritualer och dela en upplevelse med din partner.
-2
SAMUI Lovers ‘RITUAL
Denna ritual för två börjar med en naturlig Samui kokos scrub – nyligen gjort på plats på Spat från kokos, jasmineris och gurkmeja – försiktigt poleras kroppen. En sensuell chakra kristall massage följer, med två terapeuter som arbetar i harmoni med hjälp av alternerande massage, ylang ylang och jasminoljor och helande varma kristaller för att balansera chakra energier. Denna djupt avkopplande upplevelse avslutas med ett romantiskt bad med kokosmjölk, ylang ylang eterisk olja, och rosenblad i avskildhet.

BE fotbollsresor

Här kan du boka prisvärda fotbollsresor och uppleva Europas främsta ligor

2½ TIMMAR
Denna nya spa ritual, utformad för att ge par närmare fokuserar på huvudet, vatten och chakran att ansluta kropp, själ och anden i varje person. Med hjälp av utsökta naturliga oljor av jasmin för att stimulera flödet av kärlek, steg för att främja djup kärlek, och apelsin att lyfta själen med högre energi ger behandlingen känslor av djup avslappning genom sinnlig lymfdränage och mild chakra healing som kulmineras i varm olja för att återställa och slappna av. Sida vid sida får en ni en full body scrub, chakra-healing och Marma massage för att öppna energifälten.

Tropisk cocktail Klass På stranden
Gå med i vår bartender på stranden och lär dig hemligheterna bakom blanda exotiska tropiska drinkar. Efteråt, smutta goda drinkar under strandkokospalmer.
-3

Filmer under stjärnorna

Fascineras som du tittar på en klassisk film på kanten av havet, under ett tak av stjärnor.
-4

RESORT TRÄDGÅRD & LANDSCAPING TOUR

Ta i skönheten i Resort naturliga miljö på en turné i skälen designade av berömda landskapsarkitekten Bill Bensley. Anläggningens 17 hektar (42 tunnland) har 856 kokospalmer och 150 olika arter av växter, alla på en före detta fruktträdgård av Durian, jackfrukter och mangoträd.
-5

Kommentera